Vacatures

Insteller/Ombouwer

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Nieuw-Bergen zoeken wij een insteller/ombouwer. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen en vrijgave van verspaningsmachines. Daarnaast draag je zorg voor het wisselen van gereedschappen en de vrijgave hiervan bij afwezigheid van de gereedschapsbeheerder. Je lost problemen op het productieproces en je schakelt de proces/quality engineer in bij maatafwijkingen veroorzaakt door mal- of machine afwijkingen. Ook meld je deze storingen bij de storingsdienst. Je instrueert cnc machine operators en je bent je bewust van de verantwoordelijkheid die je draagt voor de kwaliteit en productiviteit.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Vmbo/Mbo niveau 3 richting metaal cnc verspanen. Daarnaast heb jij je kennis aangevuld met cursussen op het gebied van productietechnieken, meettechnieken, tekeningen lezen, vorm-/plaatstolerantie en leidinggeven. Tot slot is het belangrijk dat jij beschikt over minimaal 5 jaar ervaring in de metaalbewerking.

Vacature nummer: 1629763
Uren per week: 37.50
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring