Vacatures

Servicemonteur Hydrauliek

Functie omschrijving

Als Servicemonteur Hydrauliek bouw je hydraulische systemen en of subassemblies in de werkplaats volgens 3D tekeningen en schema's. Het kan voorkomen dat je op locatie bij de klant hydraulische systemen installeert. Dit kan zowel binnen Nederland zijn maar ook in het buitenland. Ook is het mogelijk dat je storingen en of defecten gaat verhelpen bij een klant. Je stelt problemen vast en komt met oplossingen of je voert preventief onderhoud uit. Uiteraard leef je de voorschriften inzake veiligheid en procedures en ARBO-richtlijnen strikt na en zorg je ervoor dat jouw werkplek steeds netjes en overzichtelijk blijft. Werken op hoogte of in besloten ruimtes is voor jou geen probleem, dit geldt ook voor het werken op onregelmatige tijden. Daarnaast werk je met gevaarlijke stoffen, met producten onder druk of met perslucht.

Functie eisen

Om in aamerking te komen voor de functie van Servicemonteur Hydrauliek dien je te voldoen aan de volgende competenties, ervaringen en eisen: Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO niveau afgerond aangevuld met een hydraulische vakopleiding en/of Hydraulische systeemtechniek. Je bent in staat om hydraulische schema's te doorgronden en installaties te begrijpen. Je beschikt over enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ook beschik je over de certificaten VCA-B en VCA-VOL, aangevuld met een andere voor jouw werk noodzakelijke veiligheidstrainingen. Je kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig kun je goed uit de voeten. Daarnaast ben je goed in het communiceren en ben je iemand die oplossingsgericht denkt. Tot slot ben je klantvriendelijik. Zie jij je terug in dit profiel, dan solliciteer vandaag nog via onderstaande link!

Vacature nummer: 1648134
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring