Vacatures

Onderhoudsmonteur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Allround Onderhoudsmonteur. In deze functie geef je technische assistentie aan de medewerkers in het warehouse. Je verzorgt preventief onderhoud aan de machines zodat een goede werking verzekerd is. Je lokaliseert en herstelt storingen, zowel op mechanisch als elektronisch vlak, zodat stilstanden worden geminimaliseerd. Tot slot assisteer je bij het optimaliseren van bestaande machines en het installeren van nieuwe machines. Bij nood ben je bereid om de afdeling warehouse en/of de logistieke afdeling te ondersteunen. Je bent succesvol omdat je vooruit denkt en we je niet bij de hand hoeven te nemen. Je toont initiatief en zoekt kennis op waar je die nog niet hebt. Je hebt aandacht voor veiligheid en bent kwaliteitsbewust. Werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden zijn het preventief onderhoud aan machines en het herstellen van storingen op mechanisch en elektra vlak. Je optimaliseert bestaande machines en je voert kleine Technische Dienst werkzaamheden uit.

Functie eisen

· Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik jij over een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting. Daarnaast is het van belang dat je een aantal jaren werkervaring hebt op mechanisch én op elektra vlak. Je bent bekend met, en vaardig in, geautomatiseerde logistieke processen en je bent bekend en vaardig in PLC-besturingssystemen, S5/S7 is een pré. Je hebt ervaring met logistieke (sorteer)installaties en/of conveyor techniek. Tot slot beheers je de Nederlandse taal. Engels is een pré.

Vacature nummer: 1649811
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring