Vacatures

Vrachtwagenchauffeur Nationaal

Functie omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar nette en gemotiveerde chauffeurs goederenvervoer.Het betreft hier routevervoer, voornamelijk distributie van goederen op pallets naar verschillende bestemmingen in Nederland/België en sporadisch Duitsland. De werktijden zijn zowel in de ochtend/dag/avond. Wil je 3 of 4 dagen in de week werken? Dan is dit ook mogelijk! Je draagt zorg voor het correct en netjes uitvoeren van je opdrachten/ritten.In je functie vertegenwoordig je het bedrijf, je bent dan ook in staat om keurig te communiceren met een eventuele opdrachtgever. Je bent het visitekaartje van de firma!

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een rijbewijs CE en ervaring met rijden op trekker/oplegger, bakwagen, combi en eventueel LZV. Code 95 en bestuurderskaart. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Je fysieke en mentale conditie is goed, wij gaan er van uit dat we hier continu samen aan werken om dit optimaal te houden.Als beroepsbestuurder heb je een enorme hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel. De termen werklustig, betrouwbaar en nauwgezet zijn op jou van toepassing. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de transport- en logistieke sector.Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Groot Eindhoven.

Vacature nummer: 1650417
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring