Vacatures

Technisch Operator Avond / Nacht

Functie omschrijving

Voor een opdrachtgever in Deest zijn wij op zoek naar technisch operators. Als technisch operator verricht je alle voorkomende werkzaamheden zoals controle rondes lopen door het gebouw en zorgen dat alles goed is afgesloten. Het in de gaten houden van de oven, want die draait 24 uur per dag. Mocht er een kleine storing zijn, dan kijk jij met jouw technisch inzicht eerst zelf. Als het te moeilijk is, neem je contact op met de storingsmonteur. In de avonddiensten bedien je de productiemachines en zorg je ervoor dat de producten van perfecte kwaliteit zijn. Ook maak je de glazuurstraat schoon en klaar voor de volgende dag!

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Jouw nieuwe werkgever vindt het fijn als je enige jaren werkervaring hebt in een vergelijkbare productieomgeving. Affiniteit met techniek en groot verantwoordelijkheidsgevoel is voor hun belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over Vmbo werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over technisch inzicht en kun je helder communiceren bij o.a. storingen.

Vacature nummer: 1657371
Uren per week: 37.83
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring