Vacatures

Allround monteur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Tegelen zoeken wij jou! Als allround monteur houd je je dagelijks bezig met het oplossen van storingen binnen het productieproces. Je controleert hierbij de aanpassingen binnen de PLC programma’s. Andere werkzaamheden die bij jouw takenpakket horen zijn het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud. Daarnaast voer je modificaties-, revisie- en installatiewerkzaamheden uit. Ook monteer je meet- en regeltemperatuur, zowel elektronisch, mechanisch als pneumatisch. Tot slot houd jij je bezig met de bekabeling en leidingwerkzaamheden. Je werkt met een 4-weken rooster en 1x in de 4 weken heb je ook een storingsdienst waarbij flexibiliteit is gewenst.

Functie eisen

Pas jij perfect in deze functie? Dan beschik jij over een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting mechatronica en ervaring in de procesindustrie. Daarnaast heb je kennis van PLC besturing (siemens S7). Verder is het gewenst als je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken. Je hebt een open manier van communiceren waardoor je een informele band onderhoudt met je collega’s en leidinggevende. Een proactieve houding waarbij je met verbetervoorstellen komt om zo de productie te optimaliseren word zeer gewaardeerd.

Vacature nummer: 1657378
Uren per week: 0.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring