Vacatures

Elektromonteur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Venlo zijn wij op zoek naar een Elektromonteur. In deze functie houd je je bezig met het oplossen van storingen binnen het productieproces. Je controleert hierbij de aanpassingen binnen de PLC programma’s. Andere werkzaamheden die bij jouw takenpakket horen zijn het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud. Daarnaast zorg je voor het uitvoeren van modificaties-, revisie- en installatiewerkzaamheden. Ook monteer en stel je meet - en regelapparatuur in, zowel elektronisch als pneumatisch. Ook houd jij je bezig met bekabeling/leiding werkzaamheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan is het belanhrijk om te weten dat je bepaald geen ‘cleanroom’ kunt verwachten bij deze opdrachtgever. Je begeeft je in een wereld van stof, zand en klei. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en juist jouw vindingrijkheid zorgt ervoor dat je op technisch gebied het onderscheid weet te maken. Verder beschik jij over een afgeronde Mbo opleiding niveau 4 richting elektrotechniek of mechatronica en beschik je over kennis van PLC Siemens S7. Je deinst er niet voor terug om storingsdiensten te draaien. Verder ben jij door jouw kennis ervaren genoeg om zelfstandig te werken. Daarnaast is het belangrijk dat je met je collega’s goed kunt samenwerken zodat je snel tot oplossingen komt. Een open manier van communiceren bevordert de werksfeer en zorgt voor een informele band met collega’s en leidinggevende. Het wordt zeer gewaardeerd als je een proactieve houding toont en met verbetervoorstellen komt om zo de productie te optimaliseren.

Vacature nummer: 1671311
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring