Vacatures

Inpakker (flexibel inzetbaar)

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo-Blerick zoeken wij Inpakkers die flexibel inzetbaar zijn. Als inpakker ben je verantwoordelijk voor het inpakken van orders, in een groeiend bedrijf en een prettig team. Je staat naast je collega die de eindcontrole uitvoert nadat de orders m.b.v. een scanner zijn gepickt. Je voorziet de orders van een doos, en daarnaast zijn er ook werkzaamheden zoals pakbonnen uitdraaien en toevoegen, stickeren, folders insteken en sorteren waarmee je je taken zal uitbreiden. Het is een baan voor de langere termijn en je bent in eerste instantie flexibel m.b.t. de werkdagen. Dit kan op termijn veranderen in vaste werkdagen en zelfs in een contract rechtstreeks bij het bedrijf. De werktijden zijn doorgaans van 08:00 uur tot 16:00 uur, maar ook deze kunnen in goed overleg worden aangepast.

Functie eisen

Lijkt deze job je iets? Om aan de slag te kunnen als inpakker dien je te bezitten over een echte aanpakkersmentaliteit en veel enthousiasme. Je hebt ervaring met inpakken en je vindt het niet erg om in eerste instantie flexibel inzetbaar te zijn. Ervaring met controlewerkzaamheden en met orderpicken is een pré. Ben jij de inpakker die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Vacature nummer: 1672066
Uren per week: 30.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring