Vacatures

Sales representative (PT)

Functie omschrijving

Wil jij werken bij een van s ’werelds grootste leverancier van huis, tuin en keuken gereedschappen? Als representatieve sales medewerker sta jij 21 tot 28 uur per week klaar om klanten op een open en eerlijke manier te woord te staan. Je geeft klanten een helder advies over de producten in de store. Samen met jouw collega’s zorg je voor een nette en professionele uitstraling van de winkel en zorg je ervoor dat alle producten aanwezig zijn in de winkel. Ook ben je samen verantwoordelijk voor het aanleveren van producten vanuit het magazijn. Je plaatst bestellingen en zorgt ervoor dat de klant volledig is geïnformeerd over eventuele levertijden en houdt deze tijdens het proces op de hoogte van de leverdatum. Voor jou is het geen enkel probleem om minimaal 1 dag in het weekend te werken op zaterdag of zondag. Werk je op zondag of op feestdagen? Dan ontvang je een toeslag van 200%. Ook profiteer je van aantrekkelijke kortingen op het gehele assortiment en worden er diverse cursussen aangeboden zoals bijvoorbeeld een taalcursus om je Engels, Duits, Frans of andere taal op te frissen, diverse verkoop cursussen, management trainingen of een cursus etaleren.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Mbo werk- en denkniveau en je hebt een representatief voorkomen. Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig. Ook en je bereid om 21 tot 28 uur per week te werken tussen 09.00 uur en 24.00 uur, waarbij je 8 uur per dag aan het werk bent. Tot slot ben je bereid om te werken op zaterdagen, zondagen en tijdens feestdagen.

Vacature nummer: 1675951
Uren per week: 21.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring