Vacatures

Cnc-frezer

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een CNC Frezer. In deze functie bewerk je zelfstandig en in team verband diverse materialen (RVS, staal en aluminium). De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst. De voornaamste taken bestaan uit het zelfstandig programmeren en in- en omstellen van CNC machines aan de hand van tekeningen. Daarnaast meet en controleer je bewerkte / gemaakte onderdelen. Tot slot zorg je voor het continu verbeteren t.a.v. opspantechnieken, verspaningsprocessen, en het optimaliseren en vernieuwen hiervan.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over relevante werkervaring met CNC-verspaningstechnieken. Ook beschik je voldoende mate van technisch en ruimtelijk inzicht en een algemene product-en materiaalkennis, waarbij het lezen van technische tekeningen geen probleem oplevert. Je kunt lezen en werken vanaf werktekeningen en je beschikt over voldoende mate van zelfstandigheid, veilig werken, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid, flexibiliteit en teamwork. Tot slot beschik je over een positieve instelling en oplossingsgerichte werkhouding.

Vacature nummer: 1677407
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring