Vacatures

Metaalbewerker

Functie omschrijving

Voor een internationaal bedrijf, gevestigd in Weert, zijn wij op zoek naar een kanter/machine insteller Het magazijn bestaat uit een team van 10 - 15 medewerkers. Gezien de groei en drukte is er in het magazijn een extra vacature ontstaan. Het gaat om een structurele baan, met uitzicht op een langdurig dienstverband en een vast contract. Als kanter werk je, aan de hand van werkopdrachten, zelfstandig aan de CNC kantbank. Je bent zelf verantwoordelijk bent voor het in- en omstellen, programmeren en bedienen van de kantbank voor zowel bestaande als nieuwe producten. Ook controleer je het geproduceerde product op maatvoering en voor je acties uit bij afwijkingen.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde technische vakopleiding metaal Lbo+ of Mbo. Je kunt zelfstandig een CNC- kantbank programmeren, instellen en bedienen. Ook heb je aantoonbare ervaring met meten en tekening lezen. Jij bent op korte termijn fulltime beschikbaar, je bent flexibel ingesteld m.b.t. werktijden. Tot slot ben je communicatief vaardig en een teamplayer.

Vacature nummer: 1693263
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring