Vacatures

Productieplanner

Functie omschrijving

Je bent op je best in een drukke omgeving. Als productieplanner ben jij verantwoordelijk voor de planning en verwerking van uitgaande leveringen. In deze rol werk je nauw samen met het warehouse- en transportteam. Je verwerkt de uitgaande leveringen op een zo efficiënt mogelijke manier, zorgt voor een planning en de juiste administratieve afhandeling rondom de verschillende shipments. Je rapporteert in deze rol aan het Teamleader Operations Office. Je bent succesvol omdat je als de beste kan multitasken en snel kan schakelen. Je presteert goed onder druk en geniet van een soepel lopend proces. Dagelijks houd jij je bezig met het optimaal plannen en coördineren van verschillende shipments binnen SAP. Je zorgt dat de informatie op de juiste plek terechtkomt en dat je contact onderhoudt met de afdeling Warehouse en Transport omtrent de voortgang van picking. Ook verzorg je verbetervoorstellen omtrent werkwijzen en procedures.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een Mbo diploma met 3 tot 5 jaar werkervaring in de logistiek als productieplanner. Je bent bekend met SAP of je bent bereid dit te leren. WMS/TRM is een pre. Je hebt affiniteit met logistiek, je kunt goed plannen en je kunt werken met Excel. Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden en een servicegerichte instelling. Je bent in staat om zowel in een team als zelfstandig te werken in een open en informele werksfeer. Tot slot ben je bereid om in een verschoven dagdienst te werken en heb je geen 9-17 werkmentaliteit.

Vacature nummer: 1696347
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring