Vacatures

Declarant

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een Declarant. In deze functie vervul je een proactieve rol binnen het team. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het opmaken, verwerken en verzenden van douanedocumenten en opvolging hiervan. Daarnaast vraag je vergunningen aan met betrekking tot douanezaken en controleer je de douaneopslag. Je bent verantwoordelijk voor het administreren van c-sum en c-bac en je registreert de kosten van de douanerechten. Daarnaast ben jij degene die collega’s van de afdelingen import en export adviseert inzake douaneaangelegenheden. Je onderhoudt contacten met klanten en de douane. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de naleving van de beveiliging, veiligheid en de bedrijf- en milieuvoorschriften.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar gerelateerde werkervaring. Daarnaast ven je in het bezig van een diploma declarant (EVO/Fenex). Ervaring in de logistieke dienstverlening is een pre. Als persoon ben je accuraat, samenwerkingsgericht en stressbestendig. Tot slot is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst.

Vacature nummer: 1696778
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring