Onze diensten

Hieronder vindt u alle diensten waarmee wij u kunnen ondersteunen op het gebied van human resources. Door ons netwerk van potentiĆ«le werknemers zijn wij de partij om u te ondersteunen op alle gebieden van flexibel arbeid. Heeft u vragen over onze diensten of zijn er zaken niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op!

Werving en Selectie

Wilt u als organisatie uw human capital uitbreiden en de werving en selectie van nieuwe medewerkers uitbesteden? Dat kan via Werving en Selectie! Wij staan voor u klaar om dit proces volledig uit handen te nemen. Wij werven en selecteren de kandidaten die voldoen aan uw eisen en verwachtingen waarna u ze zelf een dienstverband kunt aanbieden. 

Met deze dienstverlening wordt u als bedrijf ontlast van het plaatsen van vacatures, het doornemen van sollicitaties, het maken van selecties en het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken. Wij vinden de geschikte kandidaat voor uw vacature. Wij bieden deze dienst aan tegen een vast bedrag, berekend op basis van een percentage van het brutoloon van de kandidaat. Hierbij geldt 'no cure, no pay'.

Uitzenden/detachering

Wilt u als organisatie wendbaar en flexibel blijven? Dan kunt u bij ENJOB personeel inhuren. Of u nu voor kortlopende of langdurige perioden kandidaten nodig heeft, met of zonder intentie om de kandidaat rechtsreeks in dienst te nemen, wij vinden de kandidaat die bij u past. Het voordeel van uitzenden is dat u niet meer zelf op zoek hoeft naar de geschikte kandidaat. Ook profiteert u van de voordelen die het uitzend-arbeidsrecht (conform ABU CAO) heeft ten op zichte van het reguliere arbeidsrecht. 

HR-diensten

Voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van personeelsdiensten kunt u bij ons terecht. De diensten die wij aanbieden zijn volledig samenhangend met uw behoeftes. Wij bieden extra ondersteuning en expertise tegen een overeengekomen tarief. Of het nu gaat om international recruitment, poolmanagement, planningen of interim opdrachten. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar.