Partners

Om onze dienstverlening te verbeteren en aan te vullen werken wij graag samen met partners.  

Beasy B.V.

BEASY is onze zusteronderneming. BEASY staat voor Basic recruitment, EASY payroll. Deze slogan is alleszeggend over de werkwijze van BEASY.  BEASY houdt het basic, waarmee zij willen zeggen dat ze het vooral eenvoudig en duidelijk willen houden. Zowel voor opdrachtgevers als kandidaten. Het vinden van een baan moet makkelijk zijn. Evenals het vinden van een goede kandidaat.
Meer informatie over BEASY is te vinden op de website www.beasy.works.

Maatwerk HRM

Maatwerk HRM staat voor het creƫren van een duidelijke en vaste plek van Human Resource Management binnen uw bedrijf. De basis wordt hiervoor wordt gevormd door neerzetten van een actuele personeelsadministratie, een goed personeelsbeleid en wederzijde verwachtingen uitspreken. Maatwerk HRM helpt bedrijven om op een effectieve manier aandacht te schenken aan het personeel. Voor ieder bedrijf gelden andere normen en waarden. Daarom inventariseert Maatwerk HRM eerst de wensen en behoeften binnen uw bedrijf aan de hand van diverse gesprekken.
Meer informatie over deze organisatie is te vinden op www.maatwerkhrm.nl.

Confidence Twende

Bij Confidence Twende werken ze volgens een unieke formule: er wordt gewerkt met ervaringsdeskundige. Dit houdt in dat zij zelf ervaring hebben binnen de psychiatrie en verslavingszorg. Naast de opleiding die zij hebben in hun vakgebied, hebben zij ook geleerd hun ervaring als deskundigheid in te zetten. Deze hoge mate van ervaringsdeskundigheid bij de medewerkers zorgt ervoor dat ze zich heel goed kunnen verplaatsen in de uitdagingen waar iemand voor gesteld wordt . Hierdoor kunnen we nog beter aansluiten op de behoeften en kunnen we in hoge mate herstelgericht werken.
Meer informatie over Confidence Twende is te vinden op de website www.twende.nu.

My Shifts

My Shifts is een online platform voor horeca en schoonmaak personeel met Hoofdkantoor in Venlo. 

De core business van My Shifts is het invullen van diensten binnen de horeca en schoonmaak. Kwaliteit en professionaliteit van personeel staat altijd voorop. Door een goedwerkend online platform kunnen de medewerkers van My Shifts werken waar en wanneer ze willen. De ambitie van My Shifts is het grootste horeca en schoonmaak platform van Nederland worden.
Meer informatie over My Shifts is te vinden op de website www.myshifts.nl.