Onze organisatie

Op deze pagina vind je alle informatie over onze organisatie. Benieuwd uit welke toppers team ENJOB bestaat? Of met welke missie en visie wij dagelijks aan de slag gaan? Lees dan snel verder!

Missie

ENJOB staat voor ambitie. We zijn altijd ambitieus en hebben geloof in onze ambities. Dat houdt in dat we strategisch en procesmatig als een groot bedrijf denken, maar in de omgang met relaties en werkzoekenden als een klein bedrijf om de laagdrempelige persoonlijke benadering in stand te houden. Het is belangrijk om een stap extra te doen voor onze relaties en werkzoekenden. Passie voor ons werk is daarom van levensbelang.

Bij werkzoekenden is het belangrijk om de juiste aandacht geven en te blijven meedenken met het oog op de toekomst. De kandidaat staat boven het commercieel belang van ENJOB. Relaties moeten bij ENJOB voorzien worden van daadkrachtige en gerichte hulp bij oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Van vraagstukken op het gebied van capaciteit tot en met maatwerk. Het is van belang om ook buiten de kaders te denken. Als partner willen wij onze relaties volledig ontzorgen.

We streven altijd naar een eerlijk tariefstelling waarbij onze kwalitatieve dienstverlening op waarde wordt geschat en daarmee de geleverde kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Visie

ENJOB wil continu blijven groeien door aan de hand van een enorme gedrevenheid een strategisch beleid te voeren. ENJOB staat voor vakmanschap, passie en laagdrempeligheid. Belangrijk daarin is dat onze opdrachtgevers en kandidaten onze kwaliteiten herkennen en erkennen. Het doel mensen met wie wij samenwerken eenzelfde gedrevenheid en plezier gaan ervaren waardoor ook andere partijen bekend zullen raken met de kracht van ENJOB. Enjoy your JOB.

ENJOB Team


Wouter Beckx
Directeur

  


Ronny Verhaegh

Commercieel Directeur

 


Marieke Beckx

Vestigingsmanager

 


Linda Jitan

Backoffice Medewerker

 


Manon Keizers

Backoffice Medewerker

 


Jeroen Vullings

Backoffice Medewerker

 


Laslo Andriessen

Marketing Medewerker

 


Jolijn Lemmen

Marketing Medewerker

 


Melle Verheijen

Consultant HR & Organisation 

 


Ashley Piereij

Consultant Recruitment

 


Ashna Burhan

Consultant Recruitment

 


Esmee aan den Boom

Consultant Recruitment

 


Ivo Vercoulen

Consultant Recruitment

 


Lizet Goossen

Consultant Recruitment & Sales

 


Roel Konings

Business Unit Manager
Werving & Selectie

 

Anneke Jansonius
Consultant Recruitment
Werving & Selectie

 

Marion Kraft
Consultant Recruitment

  

Joy Bakker
Consultant Recruitment

  


Wil jij werken bij ENJOB? 

Ben jij net zo ambitieus en gemotiveerd als de toppers van team ENJOB en zou je hier graag onderdeel van willen zijn? Bekijk dan nu onze vacatures!