Onze organisatie

Op deze pagina vind je alle informatie over onze organisatie. Benieuwd uit welke toppers team ENJOB bestaat? Of met welke missie en visie wij dagelijks aan de slag gaan? Lees dan snel verder!

Missie

ENJOB staat voor ambitie. We zijn altijd ambitieus en hebben geloof in onze ambities. Dat houdt in dat we strategisch en procesmatig als een groot bedrijf denken, maar in de omgang met relaties en werkzoekenden als een klein bedrijf om de laagdrempelige persoonlijke benadering in stand te houden. Het is belangrijk om een stap extra te doen voor onze relaties en werkzoekenden. Passie voor ons werk is daarom van levensbelang.

Bij werkzoekenden is het belangrijk om de juiste aandacht geven en te blijven meedenken met het oog op de toekomst. De kandidaat staat boven het commercieel belang van ENJOB. Relaties moeten bij ENJOB voorzien worden van daadkrachtige en gerichte hulp bij oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Van vraagstukken op het gebied van capaciteit tot en met maatwerk. Het is van belang om ook buiten de kaders te denken. Als partner willen wij onze relaties volledig ontzorgen.

We streven altijd naar een eerlijk tariefstelling waarbij onze kwalitatieve dienstverlening op waarde wordt geschat en daarmee de geleverde kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Visie

ENJOB wil continu blijven groeien door aan de hand van een enorme gedrevenheid een strategisch beleid te voeren. ENJOB staat voor vakmanschap, passie en laagdrempeligheid. Belangrijk daarin is dat onze opdrachtgevers en kandidaten onze kwaliteiten herkennen en erkennen. Het doel mensen met wie wij samenwerken eenzelfde gedrevenheid en plezier gaan ervaren waardoor ook andere partijen bekend zullen raken met de kracht van ENJOB. Enjoy your JOB.

ENJOB Team

Wouter Beckx
Directeur

  

Ronny Verhaegh
Commercieel Directeur

 

Marieke Beckx
Vestigingsmanager

 

Linda Jitan
Backoffice Medewerker

 

Manon Keizers
Backoffice Medewerker

 

Jolijn Lemmen
Marketing

 

Ivo Vercoulen
Consultant Recruitment

 

Lizet Goossen
Consultant Recruitment & Sales

 

Esmee aan den Boom
Consultant Recruitment

 

Lyann van der Putten
Consultant Recruitment

 

Yuup Schreurs
Consultant Recruitment

 

Melle Verheijen
Consultant Recruitment

 

 

Roel Konings
Business Unit Manager
Werving & Selectie

 

Jeroen Vullings
 Senior Consultant
Werving & Selectie

 

Wil jij werken bij ENJOB? 

Ben jij net zo ambitieus en gemotiveerd als de toppers van team ENJOB en zou je hier graag onderdeel van willen zijn? Bekijk dan nu onze vacatures!