Specialist in onze vakgebieden

Door kennis en ervaring mogen onze professionals zich specialist noemen in onderstaande vakgebieden. Dit betekent dat zij u in deze vakgebieden goed kunnen ondersteunen en dezelfde taal als u spreken. Hierdoor bieden wij oplossingen op maat!

Transport

Met onze afdeling Transport willen we de markt anders aanvliegen. De ene chauffeur is de andere niet. Lijkt het een chauffeur wel iets om als winkeldistributiechauffeur aan de slag te gaan? Dan gaan wij hem niet erop uitsturen als kraanwagenchauffeur. Wij kijken naar de wensen van de chauffeur en naar de wensen van u, als opdrachtgever. Met initiatieven als Werken als Chauffeur brengen wij op één platform chauffeur en werkgever samen. 

De toekomst van transportbedrijven gaat ons ook aan het hart. Met de krapte op de arbeidsmarkt is het voor ons belangrijk om mogelijkheden te blijven creëren en gemotiveerde kandidaten een handje op weg te helpen. Samen met lokale opleiders leiden wij kandidaten op tot chauffeurs. Dus ook voor de toekomst in deze markt bent u bij ons aan het juiste adres!

Logistiek

Sinds de oprichting van ENJOB spelen wij in op de kansen in de logistiek. Wanneer u een vraag heeft naar logistiek personeel, is het belangrijk dat u een partner heeft die uw organisatie en uw vraag door en door begrijpt. Wij zijn die partner. 

Door in de beginfase ongekende aandacht en tijd te spenderen in het begrijpen van uw logistieke proces, kunnen wij u in latere stadia beter van dienst zijn. Met ons logistieke team komen wij op bezoek en leren wij uw organisatie kennen. Doordat onze medewerkers ervaren hoe het is om bij u te werken, weten zij precies wat iemand moet kunnen om bij uw organisatie te kunnen werken. Daarnaast kunnen ze dit enthousiasme over-brengen op de kandidaten waarmee ze in gesprek gaan. Zo weet een kandidaat precies waar hij/zij aan toe is op het moment van starten. Deze aanpak zorgt voor langdurige matches, waar iedereen blij van wordt.

Techniek

De techniek is fascinerend, veelzijdig, uiteenlopend en biedt veel mogelijkheden. Er lopen talenten rond die al enige jaren ervaring hebben, talenten die net van school komen én talenten zonder diploma’s en zonder ervaring. Wanneer sleutelen aan auto’s de grootste hobby is van een kandidaat, ligt er misschien een mooie carrière in het verschiet. Een kandidaat kan zich het werk binnen uw organisatie eigen maken en zich blijven door ontwikkelen. U hoeft zich als werkgever niet bezig te houden met het vinden van deze talenten. Dat doen wij wel. Voor technische functies is het nodig dat een branche-specialist voor u op zoek gaat naar het juiste personeel. Hiervoor wilt u niet aankloppen bij een bedrijf wat zich bezig houdt met algemene arbeidsbemiddeling. U heeft een partner nodig die dezelfde taal spreekt als uzelf.

Naast het vinden van personeel houden wij ons bezig met het imago van de techniek. Middels initiatieven als Operators on Tour laten wij zien hoe tof het is om in de techniek te werken, iets wat vele tegenwoordig vergeten. Met deze tour laten we buitenstaanders binnen kijken in de wereld van onze relaties. Het imago van de techniek kan wel een “boost” gebruiken en hier gaan wij voor zorgen!

Zakelijke dienstverlening 

In de zakelijke dienstverlening draait het om kwaliteit. Het draait om de vraag achter de vraag. Alleen door hier een antwoord op te vinden weten wij u als organisatie optimaal te bedienen. Onze gespecialiseerde afdeling Zakelijke Dienstverlening heeft unieke tools tot haar beschikking op de perfecte kandidaat voor u te vinden.

Ook wanneer er geen directe vraag is, zoeken wij naar kandidaten die bij uw afdelingen kunnen passen. Of het nu om projectmanagers of callcenter medewerkers gaat, wij vinden de medewerker die bij u past!