Onze werkwijze

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over onze werkwijze. Hoe verloopt de sollicitatieprocedure en wat kun je van ons verwachten?

Solliciteren

Wil je graag aan de slag via ENJOB Personeelsdiensten? Solliciteer dan door te reageren op een vacature. Staat er geen vacature tussen die bij jou past? Of wil je dat werkgevers jou vinden? Kom dan in contact met onze opdrachtgevers door je in te schrijven via een open sollicitatie.

Eenmaal gesolliciteerd en benieuwd naar onze reactie? Bij ENJOB krijg je binnen 48 uur een reactie van één van onze medewerkers. Zij beoordelen of je in aanmerking komt voor de functie. Bij een open sollicitatie krijg je uiteraard ook binnen 48 uur een terugkoppeling van één van onze medewerkers.

Ons bemiddelingsproces

Wanneer je in aanmerking komt voor een functie dan is de eerste stap in het bemiddelingsproces een intakegesprek met één van onze medewerkers. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Aan de hand van dit gesprek verkrijgen we inzicht in jouw talenten en ambities om de baan te vinden die het beste bij jou past.

Als jouw profiel aansluit bij één van onze vacatures dan introduceren wij jou door middel van onze motivatie en jouw CV aan onze opdrachtgever. Als we overtuigd zijn van jouw kwaliteiten, maar hebben we op dat moment geen passende baan? Dan gaan we uiteraard proactief op zoek naar een baan die past bij jouw talenten en ambities. Dat doen we door je vrijblijvend te introduceren bij onze opdrachtgevers. 

Voorafgaand aan een sollicitatiegesprek bereiden wij jou altijd grondig voor zodat je gemotiveerd en vol zelfvertrouwen bij je potentiële werkgever aankomt. Na het sollicitatiegesprek vindt er altijd een evaluatie tussen jou en één van onze medewerkers plaats.

Eenmaal aangenomen, dan zal ENJOB nauw contact met je blijven onderhouden zodat een optimale samenwerking voortduurt. 

Aan de slag via ENJOB

Werken via ENJOB houdt in dat je een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd tekent. Welke overeenkomst je tekent hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en de wensen van onze opdrachtgever. ENJOB is dan jouw werkgever. Let op! Bij Werving & Selectie is dit niet het geval. In dit geval bemiddelen wij bij het vinden van jouw nieuwe baan, maar sta je rechtstreeks onder contract bij onze opdrachtgever. Wil je meer weten over de contractvormen? Bekijk dan ons dienstenaanbod.

Is ENJOB jouw werkgever? Dan kun je voor relevante informatie zoals de CAO, jouw pensioen, jouw verzekeringen en de procedure omtrent ziekmeldingen terecht bij jouw contactpersoon. We houden je altijd op de hoogte van veranderingen en belangrijke ontwikkelingen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via venlo@enjob.nl


Kom met ons in contact!

Bezoek ENJOB Personeelsdiensten 

Roermondsestraat 43
5912 AH Venlo

Een belletje is sneller!

077 7630405

Stuur ons een mailtje

venlo@enjob.nl