ENJOB Vacatures

Kijk snel of er een leuke interne vacature tussen staat en solliciteer direct!

Wij zoeken een Recruitment Consultant in Venlo!

Na een zonnig weekend stap je op jouw fiets en fiets je naar de ENJOB vestiging in Venlo. Een bak koffie is wel op zijn plaats nadat jij jouw PC hebt aangezet. Na de nodige weekendverhalen is het tijd om te kijken wat er vandaag op de agenda staat.

Om 9:00 staat het gebruikelijke weekoverleg en om 11:00 heb je een intake staan met Jort, een technische operator die opzoek is naar een nieuwe werkgever. Om 14:00 heb je een intake met Lindy, een kennis van een collega die niet precies weet wat ze wil en om 15:30 heb je een telefonische call met een bedrijf over de werkzaamheden van een Teamleider Productie.

Het weekoverleg verloopt dynamisch en samen hebben jullie de prioriteiten van deze week bepaald. Je bent verantwoordelijk voor pittige vacatures en hebt zin om je hier in vast te bijten. Die constructiebankwerker MOET dinsdag ingevuld zijn! Het is inmiddels 12:00 en je hebt een zeer goede intake met Jort gehad. Je hebt zijn ENJOB cv gemaakt, referentie opgevraagd en het cv naar Jort opgestuurd ter controle. Binnen 5 minuten heb je hem terug, top! Jort is voorgesteld bij een productiebedrijf in Nieuw Bergen!

Het is alweer 13:00, tijd voor een boterhammetje!

De intake met Lindy is goed verlopen. Samen hebben jullie gekeken naar de keuzes die ze heeft gemaakt in haar loopbaan, de competenties die ze beschikt én haar ambities. Je hebt afgesproken om dit even te laten bezinken en over twee dagen een nieuwe afspraak te maken zodat jullie wat vacatures/organisaties kunnen bespreken op basis van het eerste gesprek.

Na de nodige administratieve nazorg van alle intakes, is het alweer bijna tijd voor de telefonische call. Deze call heeft de accountmanager ingepland om meer informatie te verschaffen over de vacature. Dit helpt namelijk bij jouw zoektocht naar die Teamleider productie. “Hoe ziet een dag van de teamleider eruit?” en “Wat is belangrijk om succes te hebben binnen de organisatie als teamleider?” zijn o.a. vragen die je hebt opgesteld ter voorbereiding.

Na de call en de vastlegging daarvan is het tijd om te searchen. Aangezien je die constructiebankwerker moet invullen heb je hier nog een aardige klus aan. Je checkt alle jobboards en de vanochtend geposte berichten op alle social media kanalen. Daarna kijk je in het systeem bij de intakes van afgelopen maand en bij organisaties waar al eerder een constructiebankwerker is voorgesteld/geplaatst om na te gaan of deze nog beschikbaar zijn. Uiteindelijk draai je een match uit in het systeem waar 253 geschikte kandidaten uit voort komen, ‘Yes!!’. Na het bellen van kandidaten uit de match en jobboards, heb je 3 intakes ingepland. Vandaag nog om 18:00, dinsdagochtend om 10:30 en vrijdag om 16:00.

Aan het einde van de dag heb je de vestigingsmanager op de hoogte gesteld van jouw werkzaamheden. Een vruchtbare dag! Ook stel je direct de accountmanager op de hoogte dat je 3 constructiebankwerkers op gesprek krijgt, door een proactieve houding is de samenwerking optimaal!!

Na de late intake van 18:00 ben je om 18:40 eindelijk klaar met jouw dag. Dat je een uur hebt overgewerkt maakt jou niet uit, dit komt immers niet vaak voor. Het feit dat je deze kandidaat gaat voorstellen als constructiebankwerker geeft jou een voldaan gevoel!!

Verantwoordelijkheden en bevoegdheden:

 • Zelfstandig werven, selecteren en plaatsen van geschikte kandidaten;
 • Verantwoordelijk voor alle stappen van het FO proces;
 • Voorstellen van geschikte kandidaten met ENJOB cv en motivatie;
 • Beoordelen van sollicitaties;
 • Relatiemanagement (vooral op kandidaat gebied en daar waar het toelaat op relatiegebied);
 • Administratieve verwerking in CRM systeem;
 • Deelnemen aan projecten die van belang zijn bij ENJOB;
 • Loonafspraken (conform offerte/CAO desbetreffende klant) met kandidaten maken;
 • Bij onderbezetting (ziekte, vakanties, marktontwikkelingen) dien je in opdracht van de vestigingsmanager  de taken van de accountmanager ook uit te voeren.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een aardige dosis motivatie, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een professionele houding;
 • Je dient minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau te hebben (bij voorkeur op bedrijfskundig, HR, Sales of Commercieel gebied);
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, andere talen zijn een pré;
 • Je beschikt over relevante vakkennis of bent bereid je hierin verder te ontwikkelen;
 • Je wil onderdeel zijn van de groei van de organisatie;
 • Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar


Zie jij jezelf hier in terug? Stuur direct een mailtje met jouw cv en motivatie naar venlo@enjob.nl!