Projecten 

In ons vakgebied is het belangrijk om werkzoekenden en bedrijven samen te brengen. Wij zijn altijd bezig met nieuwe manieren te vinden om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en werkzoekenden kennis te laten maken met verschillende vakgebieden. Hieronder lees je over onze actuele projecten!

Operators on Tour

De techniek heeft zo veel te bieden. Er zijn zoveel verschillende organisaties met verschillende werkzaamheden, het is onmogelijk om alle technische bedrijven over een kant te scheren. Dat bleek ook uit de eerste editie van Operators on Tour in 2017. Dat is dan ook de reden dat wij ieder jaar een nieuwe tour organiseren en jij bent uitgenodigd!

Begin 2017 waarschuwde het UWV dat er een groeiend tekort is aan technische vakmensen. De reden is dat een groot gedeelte van de technische vakmensen met pensioen gaat en er te weinig technische vakmensen voor terugkomen. Waarom komen er weinig technische vakmensen terug? Omdat minder mensen kiezen voor een baan of opleiding in de techniek. Dit is namelijk "stoffig en saai", men kiest veel sneller voor een opleiding in bijvoorbeeld de marketing. 

Om die reden lanceerde ENJOB op 7 december 2017 de eerste editie van het project Operators on Tour. Met een bus gevuld met potentiële technische kandidaten gingen we op bezoek bij technische bedrijven in Venlo en Roermond om werkgevers en werknemers kennis te laten maken met elkaar.

‘’Het vak operator is ontzettend breed. We hebben ondervonden dat lang niet iedereen daarvan op de hoogte is. Met Operators on Tour hebben wij het doel om de wereld van de techniek onder de aandacht te brengen zodat het tekort aan technisch personeel verminderd gaat worden’’, aldus Wouter Beckx, oprichter van ENJOB. ,,Iedere productieomgeving heeft andere eisen en daardoor andere opleidingsmogelijkheden. Daardoor is het vak van operator toegankelijk voor een breed publiek.’’

Met Operators on Tour krijgen bedrijven de mogelijkheid kennis te maken met jou als potentiële technische kandidaat, de persoon achter het CV. Jij krijgt de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende bedrijven binnen de technische sector. Dat vergroot de mogelijkheid om tot een match te komen en sneller aan de slag te gaan bij het bedrijf dat bij jou past.

Meer informatie over Operators on Tour? Neem contact op met onze vestiging!


Werken als Chauffeur.nl

Met één klik terecht komen in een netwerk van transporteurs. Dat klinkt eigenlijk te goed om waar te zijn. Toch is het zo! Wij hebben de afgelopen jaren de handen ineen geslagen met grote transporteurs uit de regio om solliciteren voor jou nog makkelijker te maken!

Het platform werkenalschauffeur.nl is een initiatief om jou als chauffeur met transportbedrijven in contact te brengen. Door te solliciteren via www.werkenalschauffeur.nl vind je aansluiting bij het netwerk van transportbedrijven in de regio Noord-Limburg. Op deze manier vindt ENJOB de chauffeursbaan die bij jou past.

Wil je meer informatie over dit platform? Neem dan contact op met een van onze vestigingen!


Re-integratieprojecten

Langere tijd uit de running geweest? Wij weten als geen ander hoe lastig het dan is om weer aan de bak te komen. Wij helpen je hier graag bij! Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je het plezier in jouw werk weer terug vindt. 

Samen gaan we een re-integratietraject aan. Hierbij helpen wij jou bij alle aspecten die je nodig hebt om de arbeidsmarkt opnieuw te betreden. Het is belangrijk dat dit op jouw tempo gaat en dat jij bepaald wanneer jij klaar bent voor een volgende stap. Het enige wat je verder hoeft te doen is onze handvatten aangrijpen. Door veel tijd met jou door te brengen en echt te luisteren naar wat jij te zeggen hebt, vinden wij de job die bij jou past. 

Wil je meer informatie over dit traject? Neem dan contact op met een van onze vestigingen!


Kom met ons in contact!

Bezoek ENJOB Personeelsdiensten

Roermondsestraat 43
5912 AH Venlo

Een belletje is sneller

077 7630405

Stuur een mailtje

venlo@enjob.nl